Over mij

Wie bied deze begeleiding bij scheiding en uit elkaar gaan met kinderen?

Mandy Frederiks, scheidingscoach

Opleidingen
Sociaal pedagogisch medewerker – afgerond 2007
Kindercoach – afgerond 2015
Kindertekeningen analyseren – afgerond 2015
Kindervoedingsadviseur – afgerond 2016
Rouwverwerking bij kinderen – afgerond 2018
Rouwverwerking scheiding – afgerond 2018
Ik ben 9 specialist – afgerond 2018
Speltherapie (basis) – afgerond 2019

Introductie

Mijn verhaal.

Ik ben Mandy Frederiks – Groenen, geboren in Nijmegen en opgegroeid in Puiflijk. In 2012 ben ik getrouwd met René en zijn we trotse ouders geworden van onze tweeling. We hebben 9.5 jaar in Ewijk gewoond en sinds 2017 wonen we in Druten. Terug in het mooie Maas & Waal. 

Ik ben werkzaam als gastouder in mijn eigen onderneming: Koeties Gastouderopvang. Omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen ben ik in 2014 gestart met een opleiding tot Kindercoach. Hiervoor behaalde ik in 2015 mijn diploma.

Ik merkte echter al snel dat ik niet alleen binnen mijn opvang maar ook daarbuiten kinderen, ouders en gezinnen wil helpen. Dat was het ontstaan van mijn kind- en gezinscoach praktijk Feelings.

In mijn werk binnen de kinderopvang heb ik veel gezinnen uit elkaar zien gaan. Soms gaat dit goed, vaak zag ik de zogenaamde vechtscheidingen.

Voor een kind veranderd er in deze periode ontzettend veel, hun fijne vertrouwde leventje is ineens niet meer zo veilig. Het kind krijgt veel vragen en ziet de emoties bij zijn papa en mama. Omgaan met al deze emoties is lastig voor een kind. Zeker wanneer een kind jong is betrekt het dingen nog vaak op zichzelf. Het kind kan denken dat het zijn/haar schuld is dat papa en mama uit elkaar gaan.

Veel ouders lopen tegen het stukje begeleiding aan wanneer ze uit elkaar gaan met kinderen in het spel. Ik wil kinderen en ouders begeleiden tijdens dit proces om het uit elkaar gaan zo prettig mogelijk te laten voorlopen en er te zijn voor het kind.

Vaak vergeten we wat een impact een scheiding voor kinderen kan hebben in de toekomst. Een juiste begeleiding hiervan kan problemen in de toekomst voorkomen. Het is zo ontzettend waardevol! Iets waar je zeker niet op moet besparen.

Specialisaties

Scheiding

Hooggevoeligheid

Opvoeding

Rouwverwerking

Hoe klanten mij ervaren

Ik ken Mandy als collega, gastouder van onze dochter en ik heb een info-avond bij haar gevolgd. Mandy is professioneel, open, ondernemend en ook nog eens heel gezellig! Ze laat het kind in z’n eigen tempo ontwikkelen en springt hier op in en daagt ze uit. Doordat ze zichzelf blijft ontwikkelen heeft ze veel kennis en dat met veel ervaring maakt dat ik voor advies en hulp altijd Mandy zal blijven benaderen.
Wendy
Binnenkort hier de ervaring van Maaike.
Maaike

Wil je met mij werken aan de toekomst van jullie kind?

Ja dat wil ik!
Over mijn praktijk

Mijn  praktijk ben ik in 2015 in Ewijk gestart, in 2017 zijn wij naar Druten verhuisd en sindsdien zit ik met mijn praktijk in Duten. 

Mijn praktijkruimte zit aan onze leefruimte vast. Kinderen voelen zich er vaak snel thuis. Er hangt een prettige en huiselijke sfeer. Er zijn voldoende parkeer mogelijkheden. Zowel bij ons op de oprit als tegenover onze woning op de openbare parkeerplaatsen. De bus (lijn 165) stopt voor onze deur waardoor mijn praktijk ook via het openbaar vervoer prima te bereiken is. 

Voorheen ging ik naar de gezinnen thuis, maar ik merkte al snel dat het prettig is een eigen ruimte te hebben waar ik alle benodigde spullen binnen handbereik heb. Hierdoor kan ik snel schakelen en echt inspelen op het kind. 

Praktijk informatie

Feelings Coaching
Steenakker 9
6651 JA  DRUTEN

06-12072045
info@uitelkaarmetkinderen.nl
info@feelingscoaching.nl

Praktijkruimte kindercoach Druten
Praktijkruimte Feelings Coaching
Kindercoaching Druten

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Ja ik heb een vraag.

Laat gaan wat was

Accepteer wat is

Omarm wat komt

-ingspire.nl-

Schuiven naar boven