WIL JIJ BEGELEIDING VOOR JULLIE KIND TIJDENS EEN SCHEIDING?

begeleiding scheiding met kinderen

* Heeft jouw kind moeite met het verwerken van de scheiding?

* Heb je moeite met de emoties en vragen van je kind door je eigen emoties en zorgen?

* Heb je het gevoel dat je onvoldoende kennis hebt over uit elkaar gaan met kinderen en hierdoor je kind niet goed te kunnen begeleiden?

* Wil je het scheidingsproces begeleid hebben door een deskundige?

* Wil je hulp voor je gezin tijdens of na het uit elkaar gaan?

Wil je ernaar toe werken dat:

* Je kind de scheiding een plekje heeft kunnen geven zodat deze verwerkt kan worden?

* Je de emoties van je kind beter kunt beantwoorden ondanks je eigen emoties?

* Je vertrouwen hebt in je kennis over het uit elkaar gaan met kinderen waardoor je jullie kind beter kunt begeleiden?

* Jullie scheidingsproces onder begeleiding van mij begeleid is en hierdoor gehandeld word in belang van jullie kind in plaats van jullie eigen emoties?

* Jullie de juiste hulp (gehad) hebben tijdens of na het uit elkaar gaan?

begeleiding bij scheiding
Icon Image

Mandy Frederiks - kindercoach

In 2014 behaalde ik mijn opleiding tot Kindercoach omdat ik in mijn werk binnen de kinderopvang merkte dat er behoefte is naar begeleiding van kind en gezin. Binnen mijn werk in de kinderopvang heb ik veel scheidingen mee gemaakt. Ik heb met meerdere ouders gesprekken gehad over het verloop van hun scheiding en de dingen waar ze tegenaan liepen.

Wat ik vooral mee gekregen heb is dat door hun eigen zorgen en emoties de kinderen naar de achtergrond vielen. Ze wilde er allemaal voor hun kinderen zijn maar wisten niet hoe. Ze wilde hun kind goed begeleiden maar schakelde er geen deskundige hulp bij in. Waarom niet? Omdat ze niet wisten waar ze hiervoor terecht konden en omdat ze het te druk hadden met andere regelzaken.

Inmiddels heb ik mij verdiept in het uit elkaar gaan met kinderen en de samengestelde gezinnen die er  bij het vinden van een nieuwe partner ontstaan. Mijn focus ligt voornamelijk op de kinderen, hier ligt mijn specialisatie. Maar door het volgen van cursussen en lezen van de juiste boeken kan ik op verschillende gebieden ook jullie als ouders begeleiden.

Het is mijn missie om kinderen te begeleiden tijdens het uit elkaar gaan van hun ouders. De twee belangrijkste personen uit hun leven gaan uit elkaar, dit heeft grote gevolgen. Door het aanbieden van mijn deskundige begeleiding help ik een kind deze periode van veranderingen en emoties op een zo prettig mogelijke manier te doorlopen. Iets wat van grote waarde is voor de toekomst.

Lees hier de ervaring van andere

Een interessante en leerzame avond gehad bij de workshop over hooggevoelige kinderen. Ik ben moeder van 2 jongens ( 19 en bijna 15) maar ook gastouder van verschillende kinderen bij ons in huis in verschillende leeftijden. Herkenbare situaties voorbij zien komen waar over gesproken is en waar je de do's en dont 's nu van weet. Elk kind is anders en dus ook een andere benadering of aanpak voor nodig is. Zeker aan te raden om te volgen!

Ingrid

Erg fijne cursus. Wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Maar erg veel info gekregen over hooggevoelige kinderen. Ook een erg leuke manier van de cursus: theorie en praktijk. Niet alleen maar luisteren, ook zelf wat doen
Super! Nogmaals bedankt Mandy!

Isabelle

Ja, ik wil begeleiding voor mijn kind en vraag een gratis telefonische kennismaking aan.

Mijn doel is het creëren van rust voor het kind. Emoties bespreekbaar maken en onbegrip wegnemen is hier een belangrijk onderdeel in. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het kind zijn vragen en gedachtes kan uiten waardoor het leert dat de scheiding van zijn ouders niet door hem/haar komt. Iets wat veel kinderen vaak denken. Dit stukje begeleiding wil jij toch ook voor jullie kind?

Je investering

Pakket steun

275,00 247,50
 • 3 sessies (kind)
 • 1 sessie (ouder)
 • 1 telefonisch evaluatiegesprek
 • Onbeperkt contact per WhatsApp
 • Gratis boek
 • Deelname informatieavond (ouders)
 • Deelname workshop (kind)
 • Betaling in 1 termijn
 • * Begeleiding van dit pakket is ca. 2 maanden.
 • * Dit pakket bevat de basis van mijn coachtraject. Gemiddeld zijn er 4 - 8 sessies nodig voor het bereiken van een langdurige verandering. Bijkopen van sessies is natuurlijk altijd mogelijk.

Pakket kracht

575 440,00
 • 5 sessies (kind)
 • 2 sessies (ouder)
 • 2 telefonische evaluatiemomenten
 • Onbeperkt contact per WhatsApp
 • Boek uit mijn sessies cadeau
 • 2 tickets informatieavond scheiden
 • Voor ieder kind (5+) ticket workshop
 • Betaling mogelijk in 3 termijnen.
 • * Begeleiding van dit pakket is ca. 4 maanden.
 • * Met dit pakket heb je een uitgebreid pakket met waardevolle extra's. Het boek dat je cadeau krijgt gebruik ik tijdens mijn sessies. Bijkopen van sessies is waarschijnlijk niet nodig maar is mogelijk.

Bedrijfsinformatie

 • Adres
 • Openingstijden

Feelings Coaching
Steenakker 9
6651 JA  DRUTEN

06-12072045
info@uitelkaarmetkinderen.nl
info@feelingscoaching.nl

Openingstijden 2019:
* Woensdag 9.00 - 17.00 / 20.00-21.30
* Zaterdag 9.00 - 16.00

Je kunt mij buiten openingstijden altijd bereiken via WhatsApp of Email.

Openingstijden vanaf mei 2020:
* Dinsdag 9.00 - 17.00
*Woensdag 9.00 - 17.00 en 20.00 - 21.30
* Vrijdag 9.00 - 15.00
* Zaterdag in overleg.


Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van de hulpvraag. Tijdens het intakegesprek kijken we samen waar jullie vastlopen. Loopt alleen het kind vast? Of het gele gezin? Heeft iedereen er moeite mee of één persoon? Tijdens het gesprek dat wij hebben en de gerichte vragen die ik stel kunnen we kijken wat er voor jullie nodig is. 

Een combinatie is bijvoorbeeld ook een optie. Dit laat ik echt per gezin en hulpvraag afhangen dus. 

Dit kan zeker. Als ouder ben je vrij te kiezen wat voor jullie situatie fijn is. Echter gaat mijn voorkeur uit naar een traject omdat ik merk dat ouders dan meer bereid zijn er echt voor te gaan. Ook voor het kind of jullie gezin is het fijn te weten waar het aan toe is. Een traject kunnen we ver vooruit inplannen waardoor we zeker weten dat er tijd vrijgemaakt kan worden. 

Bij losse sessies is het inplannen lastige en zie ik vaak dat het traject uiteindelijk langer duurt doordat er (regelmatig) te veel tijd tussen de sessies gelaten wordt waardoor terugval groter is.

Nee, ik werk vanuit mijn eigen woning waar ik gebruik maak van een ruimte aan onze woning vast. Hier is geen ruimte voor wachtende ouders.
De sessies duren 60 minuten waarvan de ouder er de laatste 10 minuten bij aanwezig is om te bespreken wat er gedaan is en eventueel huiswerk door te nemen. Op 5 minuten afstand zit het centrum van Druten waar leuke winkels zijn. 

Natuurlijk is dit mogelijk. We zouden een eenmalig telefonisch contactmoment in kunnen plannen. Je hebt dan 30 minuten de tijd om je vraag met mij te bespreken. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier of stuur een WhatsApp naar 06-12072045.

Ja, een ingeplande sessie kan geannuleerd worden.

Bij annulering van een ingepland moment (hieronder vallen alle contactmomenten) welke niet geannuleerd is 24uur voor aanvang ben ik genoodzaakt kosten van €35,00 in rekening te brengen.

Ja, dit is mogelijk.

Tot 3 weken voor aanvang van het evenement kan er kosteloos geannuleerd worden (annuleringen graag per email). Bij annulering tussen de 2e en 1ste week voor aanvang van het evenement ontvang je 50% van het cursusgeld retour.

Bij annuleringen die gedaan worden in de week voor aanvang van het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Deelname kan niet (kosteloos) verplaatst worden naar een andere datum.

Weet je iemand die jou reservering over wil nemen? Dat mag natuurlijk altijd. Laat mij dit dan wel even weten.

Kom maar op met die kennismaking!

Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.
We hebben telefonisch contact ( ca 20 minuten). Tijdens dit gesprek geef ik jou de ruimte jullie verhaal te vertellen en bekijken we samen wat ik voor jullie kan betekenen en wat voor jullie de beste begeleiding zou kunnen zijn. Vraag hem hieronder aan, ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Wanneer een scheiding dichtbij komt heeft een kind jullie het hardst nodig...

Schuiven naar boven